Quickscan Webcare

Quickscan Webcare

Webcare optimalisatie

Tools voor webcare of social media monitoring zijn er in overvloed. Misschien heeft u al een webcare-tool of bent u van plan er één aan te schaffen?

Het is belangrijk om te weten dat niet alleen de webcare-tool zelf bepaalt welke resultaten u krijgt, maar dat vooral de inrichting en de zoekopdrachten binnen de tool bepalend zijn voor de resultaten. Als u de tool van uw keuze heeft aangeschaft, dan wordt deze netjes voor u ingericht door de leverancier, op basis van uw wensen. Alles lijkt goed te lopen, want het systeem levert vele uitingen op social media die relevant zijn voor uw organisatie. Maar staat u er wel eens bij stil dat uw organisatie misschien vele relevante berichten mist?

Vindt uw webcare-tool wel alles over uw organisatie? Weet u wat u mist in uw engagement feeds?

Met onze Quickscan Webcare kunnen wij uw tool optimaliseren. Ook als u de aanschaf van een webcare-tool overweegt kunnen wij u helpen bij de keuze, de inrichting en optimalisatie van de tool.

Onze Quickscan Webcare kan tot grote verbeteringen leiden in de zoekresultaten. Meer relevante berichten, minder ruis! Bij één van onze klanten heeft de Quickscan Webcare geleid tot een rendementsverbetering van wel 64%. Dus 64% méér relevante berichten in de engagement feeds die vóór de optimalisatie voor deze klant niet zichtbaar waren.

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.