Over Let’s Inform

Over Let’s Inform

Let’s Inform VOF is in 2015 opgericht door twee ervaren informatiespecialisten: Hugo Benne en Heleen Hoes. Door hun uiteenlopende werkervaring en deskundigheid te bundelen, konden zij op het gebied van informatiemanagement een ruim palet aan diensten aanbieden. Van het inrichten van kennis- en nieuwsportals, het adviseren van organisaties op het gebied van documentmanagement, tot het geven van workshops en trainingen.

Hugo en Heleen hebben verschillende adviesopdrachten samen uitgevoerd, maar ook op individuele basis korte en langere opdrachten aangenomen. Daarbij richtte Hugo zich vooral op trainingen en informatievaardigheden en Heleen op documentmanagement en het inrichten van portals.

Op 19 april jl. is Hugo Benne op 53-jarige leeftijd overleden.

Dat betekende dat de VOF – precies 5 jaar na de oprichting – werd ontbonden en Let’s Inform een eenmanszaak werd. Heleen zet nu de werkzaamheden – zij het in beperkte vorm – voort. Zij is momenteel werkzaam als informatieadviseur bij infraprojecten in opdracht van de Gemeente Amsterdam (Metro en Tram).

Heleen Hoes

Heleen Hoes

Drs. Heleen Hoes is een gedreven professional die haar sporen ruimschoots heeft verdiend in het informatievak. Jarenlang werkte ze voor de artsenfederatie KNMG en voor beroepsorganisaties, artsen en andere zorgprofessionals. Haar passie ligt bij kennismanagement, nieuwsportals, documentmanagement en persoonlijk advies. Heleen is een echte verbinder. Tussen mensen onderling maar ook tussen systemen en mensen. Vanuit de klantvraag werkt zij naar oplossingen waar een kenniswerker écht mee verder kan.
Logo-2C-21px-R

Hugo Benne  † 19 april 2020

Hugo BenneHugo Benne (MEd) was een ervaren en allround informatie- en mediaprofessional die ruim 30 jaar actief was in uiteenlopende functies (als trainer, customer support engineer, adviseur documentaire informatievoorziening, projectleider, applicatiebeheerder etc.) binnen de sectoren onderwijs, (semi-) overheid en het bedrijfsleven. De laatste jaren werkte hij als HBO-ICT docent (differentiatie Business & Data Management – BDM) aan de Faculteit IT & Design van de Haagse Hogeschool. Daarnaast verzorgde hij trainingen en adviesdiensten binnen het informatie- en mediavakgebied, met name op het gebied van informatievaardigheden en SEO. In oktober 2017 is hij aan de Hogeschool Rotterdam afgestudeerd aan de Masteropleiding Leren & Innoveren. Zijn eindthesis ging over training in informatievaardigheden binnen het hoger beroepsonderwijs.

Opdrachtgevers van Let’s Inform:

Over ons: Let's Inform