Nieuwsvoorziening

Wilt u bijblijven en snel op de hoogte worden gebracht van de nieuwste trends en ontwikkelingen in uw vakgebied? Wilt u weten wat uw klanten en concurrenten doen? En wilt u het weten als uw eigen organisatie in het nieuws is of als er over u wordt gesproken in social media?

Persoonlijke attendering, als eerste op de hoogte zijn van maatschappelijke ontwikkelingen en conversaties in social media. Relevant vaknieuws dat u weer kunt delen met uw collega’s en achterban. Voor kennisintensieve organisaties is een goede nieuwsvoorziening essentieel. Niet alleen voor de communicatieafdeling die snel moet reageren op uitlatingen in de media, maar voor iedere medewerker die de ontwikkelingen in zijn of haar vakgebied wil bijhouden.

Let’s Inform kan u helpen bij het opzetten van nieuwsportals, digitale knipselkranten en vakgerelateerde nieuwsbrieven. U bepaalt zelf over welke onderwerpen u nieuws wilt ontvangen, uit welke bronnen en hoe u dit nieuws wilt publiceren en verspreiden. Wij helpen u bij de keuze van de beste tool en zorgen ervoor dat u écht relevant nieuws ontvangt. Nieuws waarmee u uw eigen organisatie en achterban adequaat kunt informeren en op de hoogte kunt houden. Let’s Inform biedt een effectieve en voordelige totaaloplossing waar u geen omkijken naar heeft! Al vanaf € 125,- per maand heeft u uw eigen nieuwsbrief op maat.

 

Content curationsieve-554071_640

Wilt u zichzelf meer zichtbaar maken en wilt u meer traffic naar uw website? Met content curation positioneert u zichzelf als expert in uw vakgebied en vergroot u uw zichtbaarheid. Verzamelen, filteren, opslaan, bewerken, aanvullen en delen van content, dat is het principe van content curation. Met content curation hoeft u niet zelf content te produceren, maar bewerkt en deelt u content van anderen. Het delen van andermans content scheelt veel tijd omdat u het niet zelf hoeft te creëren terwijl u toch met uw doelgroep in contact blijft. Door aan het werk te gaan met content curation wordt het eenvoudiger om op regelmatige tijdstippen content te publiceren op social media. Er zijn handige tools beschikbaar om relevante content te verzamelen en te delen. Let’s Inform zoekt de beste tool en richt deze voor u in.

Let’s inform biedt de volgende diensten aan:

  • Advisering en inrichting van nieuwsportals, nieuwsbrieven en digitale knipselkranten
  • Advisering over social media monitoring tools
  • Advisering en inrichting van content curation

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.