Kennismanagement

Samenwerken, kennis delen en snel de juiste kennis vinden wanneer je het nodig hebt, dat is de kern van kennismanagement. Voor kennisintensieve organisaties is het van belang om kennis en informatie goed te organiseren en te structureren. Hiermee bespaart u tijd en kosten.
knowledge300x212

Maar hoe krijgt uw medewerker eenvoudig en snel relevante informatie op maat, zonder in verschillende systemen te hoeven zoeken? Hoe kunnen kennis en ervaringen op het juiste moment en de juiste plek worden aangeboden zodat ze gedeeld kunnen worden met collega’s? Niet meer zoeken in verschillende systemen, maar één portaal waarin alle vakinformatie bij elkaar staat. Gemakkelijk zoeken, vinden en delen van kennis en documenten. Of het nu gaat om interne memo’s, persoonlijke aantekeningen, besluitenlijsten of externe adviezen en rapporten. Relevante bronnen en databanken worden geïntegreerd aangeboden binnen uw kennismanagementsysteem.

Wij realiseren oplossingen voor de advocatuuronderwijs, gezondheidszorg en overheid.

Let’s Inform kan de informatiebehoefte van uw organisatie in kaart brengen en zoekt voor u een passende en betaalbare oplossing voor informatie- en kennisdeling.

KM3wordle 2

Let’s inform biedt o.a. de volgende diensten aan:

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.